FACILITY SERVICES, EDUCATION & PROJECTS

Onze aanpak

Onze aanpak

Wil je als erkend leerbedrijf graag stagiaires die passen bij je organisatie? Of heb je als school behoefte aan professionele ondersteuning van je stagiaires op de werkplek? AYS helpt. Dit is onze werkwijze:

Dit kun je van ons verwachten

AYS ondersteunt leerbedrijven, scholen en studenten volledig. van werving & selectie tot ondersteuning op de werkvloer. Ook adviseren we organisaties die een erkend SBB-leerbedrijf willen worden om zo mbo-studenten te kunnen begeleiden.

Wat je van ons kunt verwachten? AYS staat voor:

1. Kennismaking

Een vruchtbare samenwerking komt van twee kanten. Daarom besteden we graag veel aandacht aan een goede kennismaking. Wat wil je graag bereiken? Welke verwachtingen heb je van ons? Andersom vertellen wij meer over de dienstverlening van AYS. Ook geven we je alvast wat adviezen over een geschikte aanpak. Op basis hiervan kun je de juiste keuze maken.

2. We maken de match

Wil je graag met ons in zee? Dank je! We gaan graag voor je aan de slag. De eerste stap: een goede match tussen de student en het leerbedrijf. Een belangrijk traject dat we zorgvuldig uitvoeren. Want een goede match is dé basis voor een succesvolle stage.

3. Begeleiding op de werkvloer

Is de match gemaakt? Dan begeleiden we de student op de werkvloer. Dat is prettig voor alle partijen. Als bedrijf heb je een medewerker die al zoveel mogelijk volwaardig kan meedraaien. Als school ben je er zeker van dat de student leert wat hij moet leren. En voor de student is de kans op een geslaagde stage groot.

Samen met ons werk maken van een geslaagde stage?

Samen de brug bouwen die leidt naar jouw gewenste werknemers?

ays logo

Copyright © AYS Enterprise 2020