FACILITY SERVICES, EDUCATION & PROJECTS

Over ons

Over AYS Enterprise

Goede stagebegeleiding vraagt om kennis van het bedrijfsleven, het onderwijs én de student. Wie is deze student? Wat drijft en belemmert hem of haar? AYS Enterprise ondersteunt bedrijven, scholen en – vooral – studenten. Dat doen we met kennis van het bedrijfsleven en de opleidingseisen en met de pedagogische skills om studenten goed te doorgronden en begeleiden. Wat wij graag willen? Succesvolle stages voor studenten, succesvollere leerbedrijven en succesvollere scholen. Dat is ónze bijdrage in de arbeidsmarkt van morgen.

Dit kun je van ons verwachten

AYS ondersteunt leerbedrijven, opleidingen en studenten volledig. van werving & selectie tot ondersteuning op de werkvloer. Ook adviseren we organisaties die een erkend SBB-leerbedrijf willen worden om zo mbo-studenten in de dienstverlening te kunnen begeleiden.

Wat je van ons kunt verwachten? AYS staat voor:

Bij ons staat de student centraal. Het is onze drijfveer dat studenten tot hun recht komen: in hun stage, op school en in hun verdere loopbaan.

Als je ons inschakelt, dan mag je iets verwachten. We werken resultaatgericht, vanuit oprechte betrokkenheid met het leerbedrijf, de school en – vooral – de student. AYS levert blijvende meerwaarde: ook nadat de opdracht is afgrond, kun je verder met onze adviezen.

We slaan de brug tussen leerbedrijven scholen en studenten. In een nauwe samenwerking komen we tot resultaat. Daarom zijn we graag transparant over verwachtingen, ontwikkelingen en eventuele knelpunten. We communiceren duidelijk, eerlijk en tijdig.

Jouw contactpersoon: Nathalie Bottse

AYS Enterprise is opgericht door Nathalie Bottse. Haar missie? De verbinding tussen theorie en praktijk naar een hoger plan tillen. Ik startte mijn werkervaringen in het bedrijfsleven in de Facilitaire Dienstverlening. Alle facetten van de Facilitaire Dienstverlening heb ik doorlopen in de functies van facilitair medewerker als facilitair projectleider. Denk bijvoorbeeld aan; food and beverage/ banqueting, vergaderservice, beveiliging, BHV, logistiek, schoonmaakbeheer, inkoopbeheer, receptie, gebouwbeheer, organisatie events, organisatie interne verhuizingen, contractmanagement etc.

Het opdoen van deze ervaringen is in diverse bedrijven en instellingen, waaronder zorginstellingen, techniek en ICT bedrijven. In deze periodes werden mijn zorgkwaliteiten, kunde in de techniek en affiniteit met ICT enorm getriggerd en besloot ik mijn horizon te verbreden. Ik ontwikkelde mij naast Facilitair Specialist ook als Zorgmedewerker Helpende, Technicgebouwbeheerder en ICT support (MCDST).

 “In het jaar 2016 maakte ik de overstap naar het beroepsonderwijs, met als doel om mijn vakkennis te delen met mbo-studenten, zodat zij afstuderen en een passende plek krijgen in het bedrijfsleven. Als gepassioneerde vakdocent ontdekte ik vrij snel dat de winst tijdens het praktijkleren onvoldoende behaald wordt. Stagiaires raken gedemotiveerd of haken zelfs voortijdig af. Docenten zowel praktijkbegeleiders hebben vaak te veel taken om tijdig bij te sturen, hoewel ze het beste willen voor de studenten. Ik geloof in het talent van de student en de bijdrage die bedrijven willen leveren aan deze ontwikkeling. Hierin zie ik de noodzaak van AYS Enterprise om studenten en bedrijven verder te helpen. Daarom richtte ik AYS Enterprise op. Dát is mijn drijfveer.

Wil je dat jouw stagiaires tot hun recht komen?

Samen de brug bouwen die leidt naar jouw gewenste werknemers?

ays logo

Copyright © AYS Enterprise 2020